Новинки космецевтики: що варто закуповувати оптом у 2024 році

Щорічно у світі з'являються сотні брендів із виробництва космецевтики та косметики для догляду за шкірою.

Новинки космецевтики: що варто закуповувати оптом у 2024 році
Новинки космецевтики: що варто закуповувати оптом у 2024 році

Нові методики екстракції корисних компонентів, інноваційні формули, прориви у галузі біотехнологій дають змогу створювати засоби, що конкурують зі своїми попередниками. Саме тому власникам салонів краси, косметологічних відділень важливо стежити за новинками космецевтики.

Космецевтика нового покоління допомагає швидше й ефективніше впливати на стан шкіри клієнтів, і, відповідно, збільшити довіру та підвищити відвідуваність центрів естетики та студій краси. У магазині https://lotana.com.ua/uk/ представлена натуральна космецевтика оптом від провідних європейських, американських брендів, здатних урізноманітнити й оновити асортимент салону. 

Чому варто стежити за новинками космецевтики

Інновації в космецевтиці дають змогу знаходити дієві засоби й задовольнити зростаючі потреби у догляді за шкірою обличчя, тіла та волоссям. 

Переваги нових продуктів: 

  • інноваційні формули (наприклад, нові різновиди ретинолу дають змогу краще поглинатися шкірою і не викликати алергічних реакцій);
  • поліпшені склади (змішування активних компонентів, а також новітні методи холодної екстракції рослин і фруктів зберігають їхні корисні властивості та дають змогу ефективніше впливати як у верхніх, так і у внутрішніх шарах шкіри);
  • відсутність шкідливих ароматизаторів (багато сучасних продуктів проходять сувору сертифікацію і перевірку на наявність у складі згубних для шкіри компонентів, таких як спирт, силікони та інші інгредієнти, що подразнюють епідерміс).

Новинки також допомагають задовольнити потреби клієнтів у догляді за проблемною, старіючою і сухою, схильною до алергій шкірою.

Тренди космецевтики диктують попит споживачів, саме тому потрібно оперативно відстежувати їх і вчасно організувати оптові покупки популярних засобів.

Основні тренди космецевтики у 2024 році

  1. Акцент на натуральні інгредієнти та екопродукти в космецевтиці. Останніми роками у світі зріс попит на так звану «чисту» косметику і космецевтику, вільну від штучних, важких інгредієнтів, алергенів і шкідливих добавок.
  2. Інноваційні технології в догляді за шкірою. Космецевтика для догляду за шкірою у 2024 році містить стабілізовані формули, які забезпечують краще проникнення вглиб шкіри, поглинання та засвоєння.
  3. Персоналізовані продукти для різних типів шкіри. Ця тенденція актуальна вже кілька років і ґрунтується на тому, що в кожного з нас свої особливості. Персоналізована космецевтика покликана боротися з індивідуальними проблемами шкіри, враховуючи одразу кілька чинників або потреб споживача.
  4. Антивікові засоби нового покоління. Антиейдж-терапія набирає обертів, саме тому антивікові засоби 2024 року користуються підвищеним інтересом з боку прекрасної статі. Пептиди, фактори росту (EGF, FGF), похідні ретинолу, нові варіації гіалуронової кислоти створені у відповідь на потребу в у доглянутій, свіжій і зволоженій шкірі. 

Топ-новинки космецевтики для оптових закупівель у 2024 році

  • Сироватка з вітамінами Е і С для обличчя Phyto-C E in C Lite – антиоксидантний засіб, спрямований на підтримання здоров’я, гладкості та молодості шкіри завдяки активним вітамінам, а також токоферолу і L-аскорбіновій кислоті.
  • Очищувальча маска для обличчя Allies of Skin Rhassoul & BHA Antioxidants Purifying Mask пропонує мультизадачний догляд за шкірою, схильною до висипань й запалень. Антиоксиданти, компонент 2% BHA, вітаміном Е та ягідно-фруктовий екстракт чорниці та граната лагідно очистять шкіру, зменшать появу чорних точок та прояви фотостаріння. 
  • Сонцезахисний крем для обличчя TiZO TiZO3 Facial Primer/Sunscreen Tinted SPF 40 PA+++ – шкіра буде надійно захищена від впливу ультрафіолету і фотостаріння. Три мінерали в складі забезпечують надійний санскрин-захист, а тонувальні компоненти приховають плями або сліди від вугрів на обличчі.

Ці та інші найкращі новинки космецевтики ви можете придбати оптом за вигідною ціною. Космецевтика оптом дасть змогу заощадити значні суми на купівлі засобів для салону або магазину косметики та космецевтики. Оптові закупівлі космецевтики різних брендів можливі на певних партнерських умовах, уточнюйте їх перед тим, як зробити замовлення.

Як обрати та закупити новинки космецевтики оптом

Нова космецевтика поєднує в собі проривні технології та вдосконалені формули. Під час вибору новинок зверніть увагу на нішу, яку займає ваша компанія, – чи то косметологічний салон, чи то перукарня, чи то барбер-шоп. Відштовхуйтеся від тих продуктів, які ви обов’язково візьмете в роботу для майстрів.

Правильно розрахувати обсяги та асортимент допоможе врахування сезонності, бюджету і потреб постійних клієнтів, а також наявність нових відвідувачів і їхніх індивідуальних особливостей. Якщо ви врахували всі фактори, закупівля космецевтики 2024 не буде складною процедурою.

Новинки космецевтики 2024 урізноманітнюють асортимент вашого салону, а також приваблять клієнтів своїм екологічним складом, лікувальними властивостями та інноваційними компонентами.

Якщо ви хочете запропонувати відвідувачам якісну, сертифіковану продукцію – зверніться до офіційного дистриб’ютора космецевтики. Оптовий продаж космецевтики – профільна діяльність Lotana. 

В онлайн-магазині Лотана ви можете вибрати, зробити замовлення і купити відповідні для послуг вашого салону, магазину товари. Оптова закупівля засобів допоможе вигідно заощадити і розподілити бюджет, оскільки ціна на опт значно відрізняється.