У Криму помітили військовий транспорт “ядерного” управління Міноборони РФ

У Криму на дорогах помітили автомобілі 12-о управління Головного управління Міноборони РФ, яке відповідає за ядерні боєприпаси.

У Криму помітили військовий транспорт "ядерного" управління Міноборони РФ

У Криму, тимчасово окупованому Російської Федерації, на дорогах помітили автомобілі, що належать 12-му управлінню Головного управління Міноборони РФ, яке відповідає за ядерні боєприпаси, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на “Крим.Реалії“.

Автомобілі цього управління помітили в районах Керчі та Керченського півострова. Реєстраційні знаки на техніці позначені кодом 39. Завдяки цьому вдалося визначити їхню приналежність до 12-го управління.

Дане управління займається зберіганням, експлуатацією та обслуговуванням ядерного арсеналу Російської Федерації, а також включає Службу спеціального контролю, яка відстежує ядерні випробування за кордоном. До цього надходила інформація, що російські військові посилили захист Кримського мосту, встановивши додаткові системи протиповітряної оборони “Панцир-С1”. Нагадаємо, міноборони Румунії подало до парламенту законопроект про передачу Україні Patriot.

Міноборони Японії запросило рекордний бюджет через загрозу Китаю.

Exit mobile version