Як розпізнати жінку, схильну до маніпуляцій: топ-7 типів поведінки

Названо типи поведінки, за якими можна розпізнати жінку, схильну до маніпуляцій / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Є люди, які хочуть зрозуміти, як правильно жити в цьому світі і не попастися на гачок маніпулятора. Розпізнати жінку, яка схильна до маніпуляцій, можна за кількома типами поведінки.

Зокрема, такі жінки завжди грають роль жертви та вміють перевернути історії на свою користь, пише HackSpirit. Видання зазначило, що вони хочуть відвернути увагу від своїх дій, викликати співчуття і тому завжди вдають із себе “скривджену сторону”.

“Це перекладає провину, створює емоційний обов’язок і викликає жалість, через що іншим стає складніше оскаржувати її поведінку. Але ось у чому заковика – все це лише димова завіса. Постійний стан жертовності використовується для виправдання дій, уникнення відповідальності та маніпулювання іншими для задоволення її потреб”, – наголошується в матеріалі.

Відео дня

Ось ще як зрозуміти, що жінка маніпулює:

  • схильні до маніпуляцій жінки майстри в тому, щоб викликати почуття провини. Вони можуть нав’язати його комусь тоді, коли людина не хоче зробити для них щось. Жінки можуть використовувати для досягнення своєї мети кілька фраз, наприклад, “я б зробила це для тебе”, “я думала, ми друзі”;
  • використовує газлайтинг, щоб спотворити реальність, і вона відповідала її розповіді;
  • надмірний контроль. Такі жінки хочуть контролювати поведінку партнера у стосунках, диктувати умови, можуть наполягати на ухваленні тих рішень, які вони вважають правильними;
  • хоче, щоб останнє слово залишалося за нею. Так вона намагається показати, що домінує і зберігає контроль;
  • займаються емоційним шантажем. Щоб домогтися бажаного, жінка може використовувати фрази, які можуть викликати жаль, зокрема, “не можу повірити, що ти збираєшся мене так підвести” чи “якби ти справді дбав про мене, ти б…”.
  • На думку експертів, найяскравішою ознакою людини, схильної до маніпуляцій, є те, що вона ніколи не бере на себе відповідальність за свої дії.

    Свіжі цікаві новини – що вже повідомлялося

    Раніше УНІАН дізнався, що видає майже нульову самосвідомість. Журналісти з’ясували, що людина, яка погано усвідомлює себе, може казати низку фраз, у тому числі “це не моя вина” та “я не хотів, щоб це сталося”.

    www.unian.ua

    Exit mobile version