Брауні з осіннім смаком: пекар поділився простим десертом з чотирьох інгредієнтів

Брауні – це неймовірно шоколадний та вологий десерт фото ua.depositphotos.com

Брауні давно вважається традиційним осіннім десертом, адже так смакує до кави та підходить для прохолодних вечорів.

Як пише Еxpress, домашній пекар поділився простим рецептом із кількох інгредієнтів, один з яких ідеально підходить, щоб зберегти вологість цього десерту.

“Я був здивований, оскільки це перший “десерт”, який я зробив після того, як наприкінці минулого року перейшов на рослинну дієту. Я обов’язково приготую їх знову”, – зазначив він.

Відео дня

Це не звичайні брауні, адже ключовий смак шоколаду походить лише від какао-порошку, а пюре з батату вміло використано для створення вологої текстури, яка буквально тане у роті.

  • пюре з батату – три склянки;
  • какао-порошок – 3/4 склянки;
  • горіхове масло – 1,5 склянки;
  • кленовий сироп – 3/4 склянки.
  • Усі інгредієнти можна з’єднати в одній мисці. Для отримання максимально однорідної консистенції рекомендується використовувати кухонний комбайн, але якщо батат проварюється до дуже м’якої консистенції, то його можна пом’яти вручну.

    Змішайте пюре, горіхове масло та кленовий сироп у мисці або кухонному комбайні. Просійте какао-порошок і ретельно перемішайте, щоб суміш стала густішою.

    Перекладіть тісто на невелике квадратне деко або форму для хліба. Випікати в розігрітій до 175С духовці 12-15 хвилин. Вийміть брауні, поки вони ще трохи липкі всередині, щоб зберегти неймовірно м’яку текстуру.

    Що ще можна цікавого приготувати

    Раніше УНІАН розповідав, як приготувати томатний суп за 5 хвилин та смачне пасту з грибами за 10 хвилин.

    Курка з картоплею — це класична страва, але відомий шеф-кухар Джеймі Олівера надав їй середземноморський відтінок. Ця апетитна хрустка курка приправлена ​​трав’яною сальсою та просоченою соусом картоплею.

    www.unian.ua

    Exit mobile version