Фонд гарантування виставляє на повторні торги кредити «Укрбудінвестбанку»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторних торгах активи АТ "Укрбудінвестбанк", включаючи права вимоги за кредитними договорами із заставою у вигляді туристичних апартаментів в Одесі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду.

"18 вересня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ "Укрбудінвестбанк". На торги у складі лоту GL16N026539 виставлені права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у забезпечення виконання зобов'язань перед банком оформлено нерухомість туристичного призначення преміум-класу в Одесі – номери-апартаменти з кухнею в одному з сучасних туристичних комплексів у курортному районі "Аркадія" на морському узбережжі, а саме: 11, 12 та технічний поверхи 16-поверхового будинку загальною площею 1080,5 кв м.

Фонд гарантування наголошує, що на продаж виставлено не заставне майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна – 63,4 млн грн. Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону.

Як повідомляв Укрінформ, Фонд гарантування вже виставляв ці активи за англійською моделлю аукціону, але вони не знайшли покупця.

У липні 2024 року ФГВФО провів 26 успішних аукціонів із продажу активів банків, що ліквідуються, на 125,6 млн грн.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version