Результати просто вражають: як розгладити одяг без використання праски та відпарювача

Проте є й інший метод розглаження одягу / фото ua.depositphotos.com

Багато людей не полюбляють користуватися праскою. Замість того, аби годинами трудитися над зім’ятим одягом, люди обирають відпарювачі. Проте є спосіб, який не потребує купівлі цього приладу – якщо кинути декілька кубиків льоду в сушильну машину разом з одягом, то він не буде мати зім’ятий вигляд та не потребуватиме прасування, пише Mirror. 

За словами людей, які спробували такий метод, якщо ваш одяг вже сухий, то йому потрібно кілька хвилин у сушарці з льодом на гарячому режимі, який перетворить машину на відпарювач та видалить складки. 

“Але дехто застерігав, що не варто переповнювати сушарку льодом, і що найкращі результати дасть лише одна-дві крижинки – якщо більше, то це може не спрацювати. Цей спосіб був випробуваний і протестований на YouTube, і деякі з результатів просто вражають, показуючи, що одяг виходить без зморшок і готовий до носіння без жодних зусиль”, – йдеться у матеріалі.

Відео дня

Якщо вам не підходить такий спосіб, то можна спробувати спрей для розгладження складок на одязі, який продається в магазинах для побуту. Зокрема одна з користувачок мережі показала свою білу підковдру на ліжку після прання, яка була не випрасувана та мала багато складок. Коли вона додала цей спрей, то підковдра мала попрасований вигляд. 

Інші лайфхаки від експертів

Раніше шеф-кухар розповіла, як нарізати цибулю, аби не було сліз. За її словами, для цього варто використовувати гострий ніж.

“Чим гостріший ніж, тим менше ви плачете. Інша річ, що ви повинні використовувати правильну техніку різання, а це означає, що коли ви ріжете цибулю, ви повинні різати вперед, ковзаючими рухами”, – радить вона. 

Також стало відомо, як випрати шкарпетки, аби вони знову стали білими. За словами експерта, найкращим способом відновити білі шкарпетки є додавання харчової соди у пральну машину. 

www.unian.ua

Exit mobile version