Чоловік виграв десятки мільйонів долларов у лотерею, і це зробило його нещасним

Фінансова свобода не принесла чооловіку щастя / фото ua.depositphotos.com

Чоловік, який виграв десятки мільйонів доларів у лотерею, розповів, що це принесло йому великий сум і стрес разом із фінансовою свободою. Розповідь чоловіка публікує британський таблоїд Mirror.

За словами чоловіка, половину виграшу він вклав у нерухомість. З решти грошей він подарував своїй мамі та сестрі по два мільйони кожній – і відклав ще один мільйон для близьких друзів, яким хоче допомогти.

“Решта мільйонів знаходиться на високоприбутковому ощадному рахунку, і ми [з дружиною] зможемо жити за рахунок відсотків до кінця нашого життя (це скромніша сума, ніж ви думаєте), не торкаючись початкових виграшів. Ми хочемо, щоб основна сума виграшу залишилася для наших майбутніх дітей”, – каже чоловік.

Відео дня

Але хоча гроші принесли йому фінансову свободу, чоловік каже, що це “напружує його”, оскільки його родина хоче від нього все більшого. 

“Проблема в тому, що моя сестра і мама вважають, що ми егоїстичні, тому що не даємо їм більше грошей. Вони просять сімейний будинок на пляжі на додаток до грошей, які ми дали, але ми, чесно кажучи, не хочемо цього робити”, – розповідає чоловік.

Але і це ще не все. Тітки та дядьки, з якими він не спілкувався десятиліттями, виринули з небуття, почувши про його джекпот.

“Вони постійно просять у мене гроші, і це викликає у мене велику тривогу. Моя сім’я, здебільшого, має хорошу або чудову роботу, а моя сестра є віце-президентом у своєму відділі у відомій технологічній компанії. Мама має пенсійні заощадження понад ті гроші, які я їй дав. Я просто розриваюся, і тепер я знаю, чому кажуть, що більше грошей — більше проблем. Я не хочу й далі відчувати себе банкоматом для сім’ї. Я чув, як вони казали, що я скупий, і це дуже боляче”, – скаржиться новоспечений мільйонер.

Інші цікаві новини на тему фінансів

Як писав УНІАН, підприємець, який досяг фінансової свободи у віці 38 років, розповів, як йому це вдалося. Чоловік протягом восьми років відкладав до 50% своєї досить непоганої зарплати і вкладав ці гроші як інвестиції. І саме це дозволило йому створити значний портфель вартістю 2 мільйони доларів.

Також ми розповідали про 10 прийомів, які допоможуть заощаджувати більше грошей. Ці прості правила можуть змінити ваш підхід до заощадження грошей.

www.unian.ua

Exit mobile version