АРМА шукає оцінювачів та управителів для арештованого майна Павла Фукса

АРМА шукає оцінювачів та управителів для арештованого майна Павла Фукса

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурси з пошуку оцінювачів та управителів для арештованих активів, що належали Павлу Фуксу.

Про це повідомила пресслужба установи, передає Укрінформ.

«Агентство з розшуку та менеджменту активів оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для арештованих активів бізнесмена Павла Фукса. Раніше ухвалою Галицького районного суду м. Львова ці активи було арештовано та передано в управління АРМА», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на конкурси виставлений елітний житловий будинок та шість земельних ділянок на березі Дніпра у смт Козин, Обухівського району Київської області. Управителів також шукатимуть для корпоративних прав компаній, що належать олігархові – ТОВ «Компанія з управління активами «Еф Сі Ай Партнерс» (100%), АТ «ЗНВКІФ «Київський» (100%) та «Інтерстрой Груп» (62%).

Наголошується, що участь у конкурсах можуть узяти всі бажаючі, крім представників держави-агресора. Після проведення незалежної оцінки по кожному з цих активів та обрання управителів майно почне працювати на благо держави.

Як повідомлялося, Служба безпеки України викрила підсанкційного олігарха Павла Фукса на масштабних фінансових махінаціях зі стратегічними підприємствами України та систематичному ухиленні від сплати податків. У межах кримінального провадження накладено арешт на корпоративні права та рахунки 101 задіяної у протиправній діяльності компанії, права вимоги за понад 1600 викупленими кредитами, понад 240 об’єктів нерухомості і транспортних засобів учасників схеми.

Фото: forbes.ua

www.ukrinform.ua