Простий банановий хліб від Мері Бері: рецепт з інгредієнтів, які вже є вдома

Десерти з бананом дуже поживні та корисні / фото ua.depositphotos.com

Мері Беррі — королева випічки, рецепти якої настільки ж прості й доступні, як і смачні. Її банановий хліб є одним із найпростіших, для приготування якого потрібно лише змішати всі інгредієнти і поставити запікатись.

Як пише Ехргеѕѕ, банановий хліб — чудовий рецепт з багатьох причин. Його можна їсти як закуску або як сніданок. У ньому є корисні властивості бананів і немає недоліків інгредієнтів магазинної випічки.

Як приготувати банановий хліб від Мері Беррі

Щоб приготувати цей смаколик знадобиться форма для хліба з розмірами 17x9x9 см або будь-яка інша схожого розміру, а також ці інгредієнти:

Відео дня

  • вершкове масло – 100 г;
  • цукрова пудра – 175 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • стиглі банани – 2 шт.;
  • борошно – 225 г;
  • розпушувач – 1,5 ч.л.;
  • молоко – 2 ст.л.
  • Форму для випікання злегка змастити маслом і застелити пергаментом з антипригарним покриттям. Розігрійте духовку до 180°C або газ 4.

    Масло треба завчасно дістати, щоб воно стало м’яким, а банани зім’яти у пюре. Всі інгредієнти додайте у миску і збивайте приблизно дві хвилини міксером або ж ретельно перемішайте лопаткою.

    Ложкою викладіть суміш у підготовлену форму і розрівняйте поверхню. Випікайте приблизно одну годину, поки банановий хліб добре не підніметься та не стане золотисто-коричневим. 

    Залиште пиріг охолонути у формі на кілька хвилин, а потім діставайте. Зніміть пергамент і залиште смаколик на решітці до повного охолодження.

    Наріжте скибочками для подачі такої товщини, як вам подобається. Його смачно їсти змащуючи маслом або варенням.

    Що ще смачного приготувати

    Раніше УНІАН розповідав, як приготувати запечені курячі стегна з пюре по-новому. Цієї страви вистачить, щоб нагодувати чотирьох людей, не витративши при цьому багато часу.

    Дитячий дієтолог і письменниця Роміна Бертінаццо поділилась рецептом пирога, який можна навіть малечі.

    www.unian.ua

    Exit mobile version