Ветеринари назвали найкращі породи собак для першого разу: можна легко помилитися

Яку породу собаки обрати вперше / фото ua.depositphotos.com

Команда ветеринарів назвала найкращі породи собак для тих, хто вперше заводить вихованця, оскільки для новачків вибір може бути складним завданням, пише The Mirror.

У відео, опублікованому однією ветклінікою, експерти назвали різні породи собак, які підійдуть для тих, хто стикається з проблемою вибору вперше.

Один із ветеринарів порекомендував собак змішаних порід, тоді як інші запропонували той-пуделя, пітбуля або ши-тцу. На думку зоолікарів, люди надто бояться пітбулів, хоча ця порода собак є дуже люблячою та придатною для сім’ї.

“Я б обрав ши-тцу, тому що в моєї мами був ши-тцу, і він був їй чудовою компанією, спав із нею щоночі. Вони разом подолали проблеми зі здоров’ям”, – заявив інший ветеринар.

Серед варіантів вибору ще виявилася порода чихуахуа.

Крім того, один із ветеринарів окремо назвав собаку, якого він би точно ніколи не завів – голдендудля (мікс золотистого ретривера та пуделя). Усе через їхній поганий характер.

Як вибрати свого першого собаку

Породи собак – корисні новини

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв, що існує топ-3 породи собак для людей, які ненавидять прибирати. Ці собаки практично не линяють, як, наприклад, мініатюрний шнауцер.

Крім того, буде корисно дізнатися, чи справді собаки змішаних порід здоровіші за чистокровних. Задля пошуку відповіді на це питання, було проведено дослідження. До уваги взяли три поширених схрещування пуделів і результати здивували.

www.unian.ua

Exit mobile version