Чоловік подарував дружині життя мрії, але все зруйнувало одне повідомлення: у чому річ

Чоловік зруйнував свій ідеальний шлюб / фото ua.depositphotos.com

Жінка розповіла, що її сімейне життя зруйнувалося в один момент, коли вивела телефон чоловіка з режиму польоту та побачила текст із п’яти слів.

Як розповіла користувачка Reddit, вони з чоловіком зустрілися, коли їм було по 18, а у 20 вони “таємно одружилися”. За словами жінки, чоловік був ідеальним, оскільки допоміг їй здійснити її мрію стати танцівницею.

“Моєю мрією з дитинства завжди було бути танцівницею, але мої батьки не могли дозволити собі заплатити за навчання в академії, воно занадто дороге, і мої батьки також вважають, що такі хобі – марна трата часу і що краще вивчитися, а потім отримати хорошу роботу, купити будинок і потім одружитися. Вони хотіли відобразити те, чого вони не могли мати в мені та моїх братах”, – поділилася жінка.

Відео дня

Але чоловік заплатив за її уроки танців, працюючи понаднормово. Вона пояснила, що їм довелося обмежуваим себе і переїхати в меншу квартиру, але він вважав, що жертва того варта.

“Я досягла цього завдяки своєму чоловікові, я завжди була вдячна, я була впевнена, що ми разом назавжди. Зараз у нас набагато краща ситуація, ніж раніше, у нас є свій будинок і ми плануємо незабаром мати дітей”, – сказала вона.

Втім, життя перевернулося з ніг на голову, коли вона знайшла на його телефоні текст із п’яти слів від іншої жінки. Після цього чоловік почав благати про “вибачення” і “плакав”. 

“Оскільки ми маємо паролі один одного, я взяла його мобільний телефон, щоб переглянути спільні фото. Я побачила, що його мобільний телефон був у “режимі польоту”, коли я його вимкнула, почало падати кілька повідомлень. В контакті було чоловіче ім’я, але повідомлення були трохи дивні. “Коханий, ти вже вдома?”, “Напиши мені, коли зможеш”. Я перевірила номер і зробила скриншот останніх повідомлень, які вона надіслала. Тієї ж ночі, і він почав просити вибачення і плакати. Він зізнався, що це тривало близько п’яти місяців”, – розповіла жінка.

Чоловік переконував, що збирається припинити з нею будь-яке спілкування та змінить роботу. Він благав дати йому другий шанс. Тепер чоловік рано повертається з роботи, дарує квіти і просить пробачення. Жінка вагається, чи можна відновити довіру.

У коментарях люди закликали жінку попрацювати над стосунками, якщо вона цього хоче. Один із них написав: “Я знаю, що він порушив вашу довіру, і це найважче повернути. Я бажаю вам удачі у всьому, що ви робите, і я пропоную вам сімейного терапевта”.

Інший порадив: “Кожен, якщо він справді розкаявся, а також демонструє ознаки розуміння рівня шкоди, завданої шлюбу, заслуговує на другий шанс”.

Нагадаємо, що раніше чоловік знищив свій щасливий шлюб за 48 годин через один тест ДНК. Тепер діти ненавидять його за це.

www.unian.ua

Exit mobile version