Вологий та насичений шоколадний пиріг: рецепт десерту з трьох інгредієнтів

Він виходить вологий та ніжний / фото ua.depositphotos.com

Рецепти шоколадного пирога не обов’язково повинні бути довгими, складними або навіть вимагати використання духовки.

Як пише Еxpress, авторка блогу My Fussy Eater та кулінарної книги Клер, поділилась рецептом “найсмачнішого і найпростішого” шоколадного торта, який можна приготувати у аерофритюрниці.

“Я підтримую рецепти, які швидко та легко приготувати, і цей шоколадний торт у фритюрниці має бути одним із найпростіших, але водночас найсмачніших рецептів!”, – зазначає вона.

Відео дня

Шоколадний пиріг готується лише три хвилини та 13 хвилин випікається у аерофритюрниці.

  • борошно – 100 г;
  • шоколадна паста – 300 г;
  • яйця – 2 яйця.
  • Для цього рецепту можна використовувати будь-яку пасту – Nutella або іншу, яка є у вас в магазині. За словами кондитерки, шоколадна паста без горіхів також “ідеально працює”.

    Спочатку змішайте всі інгредієнти до однорідності. Потім добре змастіть дно та боки форми для випічки вершковим маслом, якщо є – використовуйте також пергамент.

    Клер рекомендує готувати пиріг у аерогрилі при 180 градусах протягом 13 хвилин.

    “У результаті виходить справді вологий і ніжний пиріг, майже схожий на брауні”, – зазначає вона.

    Якщо ви не любите таку текстуру, то залиште ще на 2-3 хвилини. Коли пиріг повністю охолоне, його можна нарізати на порційні шматочки.

    Подавати його рекомендується з грецьким йогуртом і ягодами.

    Як вивести плями від шоколаду

    Шоколадний торт — це чудовий десерт, який неймовірно легко приготувати самостійно вдома. Мері Беррі поділилася, рецептом, для якого потрібні лише шість інгредієнтів. 

    Якщо насолоджуючись десертом, ви випадково забруднились, то у нагоді будуть лайфхаки, як видалити плями шоколаду. Плями від шоколаду необхідно прибрати, щойно ви їх помітили, але важливо не розтирати їх.

    www.unian.ua

    Exit mobile version