Як приготувати ідеальний торт: експерт назвала 3 поширені помилки

Експертка дала поради, як пекти торт / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Розробник рецептів Джеррелл Гай зі ступенем магістра гастрономії в Бостонському університеті назвала три головні помилки, яких слід уникати під час випікання тортів, пише tastingtable.com.

Йдеться про такі помилки:

Використання прострочених розпушувачів. Гай нагадала про необхідність обов’язково перевіряти терміни придатності інгредієнтів перед випічкою. Додавання простроченого продукту завадять приготувати торт вашої мрії. Розпушувачі, зокрема, можуть миттєво стати причиною зриву всього процесу.

Відео дня

“Спочатку перевірте розпушувач, додавши трохи оцту. Якщо він пузириться, він активний і придатний для використання”, – порадила фахівчиня.

Неправильне додавання розпушувачів. Щойно ви переконаєтеся, що обрані вами інгредієнти дійсно свіжі, ви можете приступити до їх змішування і додавання, щоб приготувати тісто.

“Ретельно перемішайте борошно і розпушувачі, попередньо просіявши їх”, – зазначила Гай.

Цей додатковий крок може здатися непотрібним, але ви помітите різницю в загальному вигляді торта після його випічки. Просіювання фільтрує та аерує інгредієнти, внаслідок чого виходить комбінація порошкоподібних речовин, які мають рівномірну текстуру та краще змішуються.

Неправильне замішування тіста. За словами Гай, неправильне замішування тіста може стати причиною провалу.

“Переконайтеся, що інгредієнти кімнатної температури, і змішайте їх у порядку, зазначеному в рецепті”, – наполягла вона.

Розгляньте можливість використання блендера на низькій швидкості і спостерігайте, як інгредієнти змішуються.

“Не замішуйте тісто занадто довго, інакше ваш торт буде жорстким”, – додала експерт.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як приготувати вологий і насичений шоколадний пиріг.

www.unian.ua

Exit mobile version