Іменини 21 вересня за новим календарем, кого треба привітати цього дня?

21 вересня чоловіки з 14 іменами святкують свої іменини, а жінки за новим православним календарем не відзначають День янгола.

Іменини 21 вересня за новим календарем, кого треба привітати цього дня?

21 вересня чоловіки з 14 іменами святкують свої іменини, а жінки за новим православним календарем не відзначають День янгола. Це привід для радості та зустрічей із близькими, повідомляє “Кіровоград Кропивницький”.

Серед імен, які відзначають іменини сьогодні, такі як Олександр (захисник людей), Андрій (мужній), Валентин (сильний), Василь (царственний), Володимир (велика сила), Данило (Бог мій суддя), Дмитро (присвячений богині Деметрі), Іван (дар Бога), Йосип (Бог примножить), Костянтин (стійкий), Лаврентій (лавровий), Нестор (що повернувся додому), Петро (скеля) та Ян (Бог помилував).

Також 21 вересня народилися відомі особи, такі як Стівен Кінг, Ліам Галахер, Валентин Джима, Фредерік Бегбедер та Білл Мюррей.

Окрім іменини, цього дня відзначають День фармацевта, День винахідника, а також дні міст Херсон, Кропивницький та Чернігів. У Льотній академії вшанували полеглих воїнів.

“Тиха” акція “Янголи пам’яті” відбулась у Кропивницькому.

Exit mobile version