Скільки кіл ви бачите на картинці: головоломка, яку потрібно вирішити за 5 секунд

Скільки кіл на картинці – головоломка / колаж УНІАН

Головоломка лише на вигляд здається легкою, але правильна відповідь не така очевидна, як ви думаєте. Завдання полягає в тому, щоб швидко і точно порахувати кола на картинці.

Скільки кіл на картинці – логічна головоломка

Зображення головоломки на малюнку нижче може виглядати простим, але відповідь може бути не такою очевидною. Чи зможете ви правильно порахувати всі кола всього за 5 секунд?

Нижче – чотири варіанти відповіді.

Відео дня

Логічна головоломка для дорослих та дітей – дайте відповідь за 5 секунд / колаж УНІАН

Якщо ви зможете впоратися з цим завданням менш ніж за 5 секунд, ви, найімовірніше, володієте чудовою розумовою спритністю і природною здатністю до вирішення проблем.

Подібні головоломки – не просто розвага, а потужний інструмент, який розширює межі вашого розуму, перевіряє ваш IQ, концентрацію уваги та вміння вирішувати проблеми. Ці неймовірні завдання загострюють когнітивні здібності, допомагаючи бачити світ по-новому, більш творчо.

Для тих, хто не зміг знайти правильну відповідь вчасно, не хвилюйтеся. Загалом тут 9 кіл, тобто, 4 зовнішні чорні кола, 4 внутрішні порожні кола і 1 чорне коло в центрі.

Вам також може сподобатися ще одна головоломка за 17 секунд – потрібно визначити, хто з людей на зображенні перебуває в безпеці.

www.unian.ua

Exit mobile version