Як зробити так, аби авокадо швидше дозріло: дієвий спосіб, який займає всього 10 хвилин

Для такого способу вам знадобиться духовка / фото pixabay

Авокадо є фруктом, який можна використати для багатьох рецептів. Такий продукт стане незамінним помічником у ваших стравах. Відомо, що як і банани, авокадо дозріває після збору врожаю, тому іноді в магазині можна придбати не зовсім стиглий фрукт, що додає проблем. Проте одна з користувачок TikTok розповіла, як зробити так, аби авокадо швидко стало досконалим, передає Express.

“Немає нічого кращого, ніж швидке запікання в духовці, щоб довести авокадо до досконалості. Ніколи більше не живіть з недозрілим авокадо”, – зазначає вона.

Спочатку жінка щільно загорнула незрілий авокадо у фольгу, перш ніж покласти його на деко. Аби досягти гарного результату, вона радить розігріти духовку до 200 градусів лише на 10 хвилин. Завдяки цьому авокадо можна легко розрізати, аби отримати його ніжну та красиву внутрішню частину. 

Запікання авокадо в духовці

Проте якщо ви не спішите, то можете покласти авокадо в коричневий паперовий пакет, завдяки такому способу фрукт дозріватиме впродовж 2-3 днів. 

“Цей метод особливо добре працює, якщо розмістити паперовий пакет на сонячному підвіконні. Якщо ваш авокадо досяг свого розквіту, але ви ще не готові його вживати, просто перекладіть його з прилавка в холодильник. Прохолодніша температура допоможе зберегти його стиглість трохи довше. Цілі, стиглі авокадо можна зберігати свіжими в холодильнику протягом двох-трьох днів”, – додають у матеріалі. 

Інші дієві лайфхаки

Раніше експерт розповіла, яким розчином мити холодильник ззовні. За її словами, для цього вам знадобиться паперовий рушник і трохи оливкової олії, аби ваш холодильник або духовка виблискували чистотою.

Також стало відомо, як легко вичавити сік з лимона. За словами експерта, для цього вам знадобиться зубочистка або інший подібний предмет. 

www.unian.ua

Exit mobile version