“Нафтогаз” працює з норвезькими енергетичними компаніями для трансформації бізнесу

НАК "Нафтогаз України" активно співпрацює із норвезькими енергетичними компаніями з питань бізнес-трансформації.

"Нафтогаз" працює з норвезькими енергетичними компаніями для трансформації бізнесу

НАК “Нафтогаз України” активно співпрацює із норвезькими енергетичними компаніями з питань бізнес-трансформації. Олексій Чернишов зазначив, що Норвегія є ключовим партнером України в енергетичному секторі, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Facebook голови правління НАК “Нафтогаз України”.

У рамках круглого столу, організованого Norwegian-Ukrainian Chamber of Commerce, було обговорено можливості поглиблення співпраці. У заході взяли участь міністр енергетики України Герман Галущенко та міністр торгівлі Норвегії Сесіль Мірзет.

“Нафтогаз” вже працює з норвезькими компаніями для обміну досвідом та планує розширювати взаємодію у реалізації енергетичних проектів як для України, так і для Європи. Чернишов також наголосив, що “Нафтогаз” може стати надійним партнером для норвезьких компаній на східноєвропейському ринку.

Норвегія надає значну підтримку Україні, надаючи військове спорядження та кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, що постраждала від російських обстрілів. Група Нафтогаз за 8 місяців сплатила ₴60,8 мільярда податків.

Нафтогаз активно готується до проходження опалювального сезону.

Exit mobile version