Хто відзначає іменини 27 вересня?

Сьогодні, 27 вересня, свої іменини відзначають володарі імен Віктор, Дмитро, Ігнатій, Марк, Михайло, Петро та Федір.

Хто відзначає іменини 27 вересня?

Сьогодні, 27 вересня, свої іменини відзначають володарі імен Віктор, Дмитро, Ігнатій, Марк, Михайло, Петро та Федір. Цей день є важливим для всіх, хто носить ці імена, адже він присвячений їхнім святим покровителям, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на PolitExpert.

Вважається, що талісманом для людей, що народилися цього дня, є цитрин. Цей камінь давно асоціюється з успіхом і багатством. Також існувало повір’я, що цитрин допомагає позбутися негативних думок та захищає від нічних кошмарів.

Сьогоднішній день пам’яті має не лише релігійне, а й історичне значення. 27 вересня у різні роки відбулося безліч важливих подій в Україні та світі. Наприклад, у 1895 році шведський хімік Альфред Нобель підписав заповіт, який започаткував знамениту Нобелівську премію. А 1977 року було введено в експлуатацію першу атомну електростанцію Української РСР – Чорнобильську АЕС. Також у цей день, 1998 року, було засновано всесвітньо відому компанію Google. У Кропивницькому рятувальників привітали з професійним святом.

Мер Парижа заявила, що перемога партії Ле Пен не зіпсує свято Олімпіади.

Exit mobile version