Кінолог назвав одну породу собак, яку б він ніколи не рекомендував для родин

Кінолог назвав одну породу собак, яку б він ніколи не рекомендував для родин

Кінолог наголосив, що ці собаки мають занадто багато енергії / фото ua.depositphotos.com

Фахівець із поведінки собак Вілл Атертон розповів про одну популярну породу, яка не підійде для сімейного затишку. За його словами, йдеться про таку собаку, як американський кокер-спанієль, пише Mirror. 

“Одна з речей, які мені подобаються у світі собак більше, ніж будь-що інше, – це коли я беру дядька Саллі [домашнього лабрадора Вілла], і ми тренуємося в полі, робимо якісь собачі справи, і бачимо, як спанієль б’є дичину, продираючись крізь густий верес і густі живоплоти”, – зазначає чоловік.

На думку експерта, саме це і робить спанієлів непридатними для сімейного будинку. 

Відео дня

“Проблема в тому, що коли ви приносите таку енергетику в зайнятий сімейний будинок, вона рідко дуже добре поєднується. У моєму домі вона не буде добре поєднуватися з моєю сім’єю і моїм стилем життя, це занадто багато енергії”, – пояснив Атертон у своєму відео в соцмережі TikTok. 

Його відео зібрало тисячі переглядів та багато коментарів. Один з користувачів написав: 

“У мене два спанієлі, і я повністю згоден з вами, якщо чесно”.

Інший також погодився з ним: 

“На 100% згоден! Нашому Спрінгеру скоро два роки, йому потрібна суперзалученість і збагачення, на щастя, він бігає зі мною, і це спалює багато енергії!”

Інші цікавинки про собак

Раніше експерти розповіли про найспокійніші породи собак, які ідеально підійдуть для родини. До цього переліку увійшли ірландський вовкодав, басет-гаунд, французький бульдог та інші. 

Також було названо 10 порід собак, які мають гарне здоров’я. За словами експертів, немає жодної гарантії, що в собаки не виникнуть проблеми, але в деяких порід вони менш ймовірні, ніж в інших. 

www.unian.ua