Як не довести шлюб до розлучення: 6 ефективних порад від експерта

Частіше висловлюйте свою любов, радить адвокат / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Адвокат із розлучень із Нью-Йорка Джеймс Дж. Секстон поділився деякими порадами, які він рекомендує спробувати парам, перш ніж занурюватися в шлюборозлучний процес, пише Business Insider.

За його словами, проблеми, що ведуть до розлучення, можуть здаватися драматичними, наприклад, невірність або фінансові труднощі. Але він вважає, що здебільшого серйозніші проблеми є симптомом одного й того ж: роки відчуження.

Як уникнути розлучення – поради адвоката

Джеймс Дж. Секстон радить парам таке:

Відео дня

Визначтеся, що вам потрібно у стосунках. Секстон вважає, що проблеми в шлюбі виникають через дві речі: “Ми не знаємо, чого хочемо, і не знаємо, як висловити те, що ми хочемо”.

Звертайте увагу. За словами Секстона, “коли ви перестаєте звертати увагу, коли ви перестаєте робити всі ті дрібниці, щоб спробувати зберегти зв’язок”, ви прирікаєте свої стосунки на провал.

Частіше висловлюйте свою любов. Адвокат нагадав, як люди спочатку хочуть знайти кохання, а потім, коли отримують його – дуже швидко починають сприймати його як належне.

Будьте уважні до того, як ви вирішуєте проблеми. На думку експерта, потрібно не дозволяти проблемам виливатися в можливі спалахи або мовчазну образу.

Зробіть так, щоб бути чесним було безпечно. Як зазначив адвокат, дуже важливо створювати безпечний простір не тільки тоді, коли ви порушуєте питання, а й коли це робить ваш партнер.

Вивчіть свої уявлення про шлюб. Частина причин, через які так багато людей зазнають труднощів у стосунках, полягає в їхніх очікуваннях щодо них, зазначив Секстон.

Нагадаємо, раніше психологиня назвала 4 ранні ознаки, що шлюб приречений.

www.unian.ua

Exit mobile version