Що означає імена тих, хто святкує День ангела 28 вересня?

28 вересня 2024 року багато святкують День ангела, або іменини.

Квіти
Що означає імена тих, хто святкує День ангела 28 вересня?

28 вересня 2024 року багато святкують День ангела, або іменини. Цього дня вітають людей з іменами Валентин, В’ячеслав, Георгій, Іван, Кирило, Макар, Марк, Нестор, Олександр, Остап, Ганна, Марія, Тетяна та Уляна, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на PolitExpert.

Ім’я Валентина має латинське походження і означає “здоровий”. У дорослому віці Валентини часто стають вірними друзями, які вміють вислухати та дати корисну пораду. В’ячеслав, що перекладається як “набув слави”, відрізняється вірністю та безкорисливістю, а Георгій, що має давньогрецьке коріння, відомий своєю розважливістю та миролюбним характером.

Ім’я Іван, що означає “милість Божа”, символізує добродушність, хоча дорослі Івани можуть бути запальними. Кирили, чиє ім’я перекладається як “пан”, емоційні та життєрадісні. Макар означає “блаженний”, і носії цього імені часто відрізняються скромністю та врівноваженістю.

Марк, значення імені якого – “мужній”, втілює сміливість і рішучість, а Нестор, що перекладається як “повертається”, є справедливим і мудрим. Олександри, захисники за природою, активні та цілеспрямовані, а Остапи відомі своєю завзятістю та допитливістю.

Анни, що носять ім’я, що означає “добродушна”, лагідні та успішні, а Марії, чиє ім’я перекладається як “кохана”, характеризуються чуйністю та теплотою. Тетяни, що означає “упорядниця”, виявляють лідерські якості та рішучість. Уляна, що в перекладі означає “кучерява”, є символом добродушності та чесності.

Цього святкового дня близькі бажають іменинникам здоров’я, щастя та успіхів. Особлива увага приділяється тому, щоб ангел-охоронець завжди підтримував їх та оберігав від бід та негараздів. До Умані прибули ізраїльські поліцейські на час святкування Рош га-Шана.

У Кропивницькому до Дня міста облаштували святкову фотозону.