Простий текст для перевірки IQ: треба знайти дивну парасольку за 9 секунд

Знайдіть дивний зонтик в складній головоломці / колаж УНІАН, фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Головоломки допомагають перевірити критичне мислення людини та її вміння розв’язувати проблеми. Ці завдання не лише допомагають відволіктися, а й сприяють покращенню концентрації уваги.

Найпоширеніші типи головоломок передбачають пошук помилки, розгадування коду або виявлення прихованого об’єкта на малюнку. Регулярне виконання таких завдань є корисним тренуванням для мозку. Тож УНІАН підготував для вас нову головоломку, де вам потрібно відшукати дивну парасольку за 9 секунд. 

На зображенні нижче представлені кілька різнокольорових парасольок. Одна з них відрізняється від решти, і ваше завдання полягає в тому, щоб знайти її за 9 секунди.

Відео дня

Ця головоломка перевірить вашу уважність до деталей. Подивіться на зображення та уважно вивчіть його. І памʼятайте, часу обмаль!

Знайдіть парасольку, яка відрізняється від інших / фото УНІАН

Час вийшов. Вітаємо тих читачів, які помітили, яка парасолька відрізняється від інших. Якщо ж ви потрібну парасольку не знайшли, ми вам у цьому допоможемо.

фото УНІАН

Потрібна парасолька знаходиться на початку передостаннього ряду. Придивіться – одна з секцій відрізняє цю парасольку від інших. Вона зелена, тоді як на решті – бузкова. 

Якщо вам сподобалося розв’язувати цю головоломку, у нас є ще багато подібних загадок. Ви можете відшукати дивну сову за 5 секунд або спробувати знайти калину у намистинах за 8 секунд.

www.unian.ua

Exit mobile version