Буданов доповів Зеленському про наміри росіян до кінця року

1 жовтня Володимир Зеленський заслухав доповідь начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова.

Буданов доповів Зеленському про наміри росіян до кінця року

1 жовтня президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Telegram глави держави.

Між політиками обговорювалися наміри російських військ до кінця 2024 року та кроки, які Україна готує у відповідь. Проте президент не розкрив деталі цієї розмови.

Крім того, Зеленський провів окрему зустріч із військовим командуванням України. На ній були присутні міністр оборони Рустем Умеров, командувач Сухопутних військ Олександр Сирський та начальник Генерального штабу Анатолій Баргілевич. Основною темою обговорення була поточна ситуація на фронті та дії української армії в умовах протистояння з Росією.

Також під час зустрічі йшла підготовка до наступного засідання у форматі “Рамштайн”, яке відбудеться 12 жовтня під головуванням президента США Джо Байдена. У цьому форматі союзники обговорюють допомогу Україні у війні з Росією, включаючи військову підтримку. Буданов заявив про “кратне збільшення” наземних дронів на війні.

Раніше Буданов зробив заяву про проблеми в РФ з наступного року.

Exit mobile version