Партизани зафіксували перевезення ракет С-300 до ППО в районі Керченського мосту

Партизани зафіксували перевезення ракет С-300 для систем ППО в Криму, зокрема для комплексу, що знаходиться поряд з Керченським мостом.

Партизани зафіксували перевезення ракет С-300 до ППО в районі Керченського мосту

Партизани зафіксували перевезення ракет С-300 для систем ППО в Криму, зокрема для комплексу, що знаходиться поряд з Керченським мостом, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram-канал партизанського руху “АТЕШ”.

За даними партизанського руху “АТЕШ”, це може вказувати на підготовку російських військ до можливої ​​масованої атаки на їхні військові об’єкти, зокрема на міст. Ракети помітили на маршруті доставки до протиповітряної системи, яку намагаються посилити для захисту ключових об’єктів, таких як Керченський міст.

Нагадаємо, Крим був окупований Росією в 2014 році, і після цього там було збудовано незаконний Керченський міст, який зв’язує півострів з Росією. Україна розглядає цей міст як законну військову мету, і він вже зазнавав ударів двічі — у жовтні 2022 року та у липні 2023 року. Наразі російські війська продовжують зміцнювати оборону в районі мосту, розміщуючи додаткові комплекси ППО, включаючи “Панцир”. Вночі армія РФ масовано атакувала Україну безпілотниками.

Вночі у Кіровоградській області працювала ППО.

Exit mobile version