ЗС РФ перетворюють Маріуполь на хаб для вивезення краденого українського майна

У тимчасово окупованому Маріуполі російські сили розпочали будівництво великого ринку сільськогосподарської продукції.

Військовий у Маріуполі
ЗС РФ перетворюють Маріуполь на хаб для вивезення краденого українського майна

У тимчасово окупованому Маріуполі російські сили розпочали будівництво великого ринку сільськогосподарської продукції. Цей ринок насправді стане центром для вивезення вкраденого українського майна, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Центр національного спротиву.

У Маріуполі заклали фундамент агро-молу “Чотири сезони”, який, за заявами колабораціоністів, стане найбільшим торговельно-логістичним центром на окупованому Донбасі зі сховищами для зерна, овочів та фруктів. Однак на практиці цей об’єкт використовуватиметься для вивезення вкраденої сільгосппродукції та майна до Росії та інших країн.

Маріуполь обраний як головний логістичний центр для переправлення вкраденого початку вторгнення Росії. 2023 року через порт міста вже вивезено понад 165 тисяч тонн вантажів, включаючи 84,2 тисячі тонн сільгосппродукції. ЦНС також повідомляє, що взимку Маріуполь може залишитися без опалення, а окупанти продовжують розповсюджувати дезінформацію серед місцевого населення. ЗС РФ вдарили “Шахедами” по Сумській області, знеструмлено три тергромади.

На Львівщині збили всі дрони ЗС РФ, в ОВА уточнили наслідки атаки.