“Метінвест” Ахметова відзначили за ветеранську програму на престижній міжнародній премії

У Лондоні відбулася церемонія нагородження Reuters: Sustainability Awards 2024, яка наголошує на лідерстві у сталому розвитку.

"Метінвест" Ахметова відзначили за ветеранську програму на престижній міжнародній премії

У Лондоні відбулася церемонія нагородження Reuters: Sustainability Awards 2024, яка наголошує на лідерстві у сталому розвитку, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на прес-службу компанії.

Група “Метінвест” увійшла до топ-8 фіналістів у номінації “Різноманітність, рівність та інклюзія” з проектом “Шлях героя”, спрямованим на інтеграцію ветеранів. Це єдина ініціатива серед фіналістів, яка орієнтована на підтримку ветеранів війни. Переможцем у цій номінації стала швейцарська компанія Holcim із проектом “Women On Wheels”.

Тетяна Петрук, директор зі сталого розвитку “Метінвесту”, наголосила на важливості реінтеграції військових у суспільство і додала, що вже понад 1000 ветеранів повернулися на роботу в компанії. Reuters: Sustainability Awards відзначає компанії, що впливають на бізнес, суспільство та довкілля. 2024 року обрано 16 переможців у різних категоріях. Метінвест торік скоротив виробництво сталі майже на третину.

Відкрито реєстрацію на новий онлайн-тренінг від Фонду Ахметова.

Exit mobile version