Як смачно приготувати яйця-пашот: шеф-кухар дала дивовижну пораду

Як смачно приготувати яйце-пашот / фото ua.depositphotos.com

Існує багато способів приготування яєць. Але коли ми включаємо фантазію під час приготування сніданку, ніщо не йде у порівняння з яйцем-пашот. Рецептом страви з виданням Parade поділилася шеф-кухарка Мей Лін.

За її словами, ця техніка приготування яєць є дещо складною, оскільки існує тонка грань між ідеально звареним яйцем і чимось, що більше нагадує яєчний суп.

Спочатку кулінарка змішує воду та оцет у співвідношенні 2:1 у середній мисці – вона віддає перевагу суміші білого дистильованого оцту та яблучного оцту через його смак.

Відео дня

Потім потрібно розбити яйця і повільно вилити його в оцтову суміш. Так вони продезинфікуються, а ще це допоможе білку і жовтку триматися “разом”. Їх потрібно тримати там, поки вони не почнуть утворювати “шкірку” зовні – тоді яйця можна виймати.

Після цього кулінарка ставить велику глибоку каструлю з водою на слабкий вогонь, доводить воду до кипіння і солить її. Потім за допомогою шумівки вона обережно опускає яйця у воду та помішує їх.

Коли яйця стануть рівномірно білими ззовні, вона дістає їх із води шумівкою і обережно промокає ще на ложці кухонним рушником – це допоможе видалити зайву воду. Коли це буде зроблено, ваші ідеально зварені яйця готові до подачі на стіл. Кулінарка радить покласти яйця-пашот на тарілку і за бажанням підсолити готову страву. За словами шеф-кухарки, на приготування цієї ідеальної страви піде приблизно 30 хвилин.

Останні кулінарні новини

Користувачка TikTok з ніком @cookwithauds поділилася рецептом ідеального осіннього супу з беконом. Страва готується лише за 15 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Що додати до кави для максимальної користі: інгредієнт №1, на думку дієтологів
  • Як приготувати ідеальний томатний суп: простий рецепт від Джеймі Олівера
  • На чому смажити яйця: найкращий варіант від шеф-кухаря
  • www.unian.ua

    Exit mobile version