Голову Хмельницького обласного МСЕК виключать зі складу депутатів облради

Партія "Слуга народу" розпочала процедуру позбавлення депутатського мандату Тетяни Крупи, голови Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

Голову Хмельницького обласного МСЕК виключать зі складу депутатів облради

Партія “Слуга народу” розпочала процедуру позбавлення депутатського мандату Тетяни Крупи, голови Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її виключать зі складу депутатів обласної ради, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Telegram-канал “Слуги народу“.

За даними партії, Крупа не була членом “Слуги народу”, і раніше її виключили із фракції у Хмельницькій облраді. Обшуки 3 та 4 жовтня у рамках справи про незаконне оформлення інвалідності для ухилення від військової служби виявили у Крупи та її родичів значні суми грошей та майно.

У них входять понад 5 мільйонів доларів, елітні автомобілі та нерухомість в Україні та за кордоном. 5 жовтня Крупу затримали та висунули підозру. 7 жовтня їй обрали запобіжний захід — утримання під вартою на 60 днів із можливістю застави в 500 млн гривень. Більшості ветеранів з Хмельниччини відмовили в оформленні інвалідності.

На Хмельниччині жінки напали на бус працівників ТЦК.

Exit mobile version