Росіяни використовують тактику “підземних кротів” поблизу Вовчанська

Росіяни в районі Волчанська, Харківської області активно використовують тактику "підземних кротів".

Росіяни використовують тактику "підземних кротів" поблизу Вовчанська

Росіяни в районі Волчанська, Харківської області активно використовують тактику “підземних кротів”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на PolitExpert.

Росіяни прокладають тунелі між підвалами будинків, що дозволяє їм потай переміщатися від одного об’єкта до іншого. Для цього вони використовують покинуті підземні комунікації, такі як старі каналізаційні ходи, колишні шляхи зв’язківців або теплотраси. Це дає ворогові можливість залишатися непоміченим, оперативно змінювати позиції та уникати ударів українських сил.

Ситуація у Вовчанську залишається вкрай напруженою. Наприкінці вересня українські військові звільнили важливий об’єкт – агрегатний завод, який тривалий час утримували російські війська. Операцію провели бійці Головного управління розвідки разом із Російським добровольчим корпусом. У ході боїв вдалося захопити близько 20 російських солдатів у полон. Незважаючи на пошкодження заводу, він зберігає стратегічне значення та використовується для оборони. Росіяни риють тунелі у Вовчанську для переміщення між будинками.

Прикордонники вразили опорні пункти росіян на Вовчанському напрямі.

Exit mobile version