Для чого насправді потрібна четверта сторона терки: кухарі здивували відповіддю

Зокрема ця сторона терки може стати у нагоді під час приготування дерунів / фото ua.depositphotos.com

Під час приготування страв ви, швидше за все, часто використовуєте терку. Проте в ній є секретна четверта сторона, про яку всі забувають та не використовують. Досвідчені кухарі розповіли у соцмережі Reddit, для чого можна використовувати саме таку сторону тертки, пише Express.

За їхніми словами, цю сторону можна використовувати для подрібнення пармезану, цедри лимона, апельсина або лайму. 

Інший кулінарний експерт порадив:

Відео дня

“Натріть твердий сир або часник, мускатний горіх, можливо, імбир, щоб вийшла паста”.

Своєю чергою інший кухар порадив використовувати її для приготування картопляних дерунів. 

“Менші отвори для подрібнення призначені для дрібної терки сиру, шоколаду, овочів тощо”, – пояснили експерти з кулінарії на сайті Marthastewart.com.

За словами користувачів соцмережі, найменші отвори терки ідеально підходять для приготування делікатної сирної стружки, яку можна без зусиль змішати з соусами або заправками. Також цю сторону тертки можна використовувати для м’яких спецій, до прикладу, мускатного горіха. 

Інші лайфхаки та поради експертів

Раніше експерти розповіли, як прати джинси, аби вони носилися довше та не втрачали колір. За словами експерта, не варто класти джинси у пральну машину, якщо ви хочете зберегти дорогу пару якомога довше.

Також стало відомо, як висушити речі в будинку, аби вони не мали запах плісняви. Експертка зазначила, що речі потрібно складати “акуратно” і “не надто щільно”, а також ставити вентилятор біля місця, де вони сохнуть. 

www.unian.ua

Exit mobile version