Головоломка з підступом: чи вмієте ви мислити нестандартно

Головоломка з підступом / картинка УНІАН

Головоломки в картинках – швидкий спосіб перевірити свої навички логічного мислення. Ми підготували складну задачку, з якою впорається тільки людина з по-справжньому нестандартним мисленням. Вона вимагає не лише високого IQ, а й уміння не піддаватися тиску.

Головоломка на нестандартне мислення – яка лінія довша

Ця головоломка збиває з пантелику багатьох людей. Вам потрібно визначити, яка з двох ліній на картинці є довшою. На перший погляд відповідь здається очевидною – смужка №2 зовні здається набагато коротшою. Однак не все так просто – у цього завдання є підступ.

Постарайтеся розв’язати головоломку за 5 секунд. Не варто довго роздумувати над відповіддю. Перша думка зазвичай виявляється правильною.

Відео дня

Відповідь на складну головоломку

Підступ у цьому завданні полягає в тому, що насправді ніякого підступу немає. Очевидна відповідь виявилася правильною, і лінія №1 дійсно довша за смужку №2. Тому якщо ви обрали варіант №1, то ви абсолютно праві.

Якщо ви обрали варіант №1, то ви вперті й незалежні, непохитні у своїй думці та готові йти до кінця. Ви не ведетеся на провокації та спроби маніпулювати вашою думкою.

Якщо довшою ви назвали лінію № 2, то ви легко піддаєтеся сумнівам і схильні змінювати свою думку під тиском. В особистому житті це іноді допомагає уникнути конфлікту, адже ви готові шукати компроміс.

www.unian.ua

Exit mobile version