У «Дії» можна перевірити товар на участь у програмі «Національний кешбек»

Відео У застосунку «Дія» запрацювала функція сканування штрихкодів товарів для перевірки їх участі в програмі «Національний кешбек».

Про це у Телеграмі повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформу.

«Додали новий інструмент до сервісу «Нацкешбек» у «Дії» — сканер штрихкодів. Тепер з «Дією» можете наперед дізнатися, чи нараховується кешбек за товар. Не потрібно уточнювати у касирів супермаркету чи шукати позначку на упаковці», – йдеться в повідомленні

Щоб дізнатися потрібну інформацію, потрібно навести сканер на штрихкод на товарі. Якщо обраний товар є учасником проєкту, кешбек буде нараховано. Якщо ні — «Дія» сповістить про це.

Наразі бета-тестування сервісу «Національний кешбек» триває і поступово до нього додається новий функціонал.

Як повідомлялося, проєкт «Національний кешбек» офіційно запущено 11 жовтня. За результатами бета-тесту українцям вже нараховано 73,2 млн грн. Зокрема, 1,1 млн людей, які зареєстрували свої картки в «Дії», вже бачать нараховані кошти. Загалом у межах програми оформлено 2 млн карток.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version