Понад 160 боїв на добу: Генштаб розповів про нову ситуацію на фронті

За останню добу українські військові відбили 164 атаки супротивника по всій лінії фронту.

Понад 160 боїв на добу: Генштаб розповів про нову ситуацію на фронті

За останню добу українські військові відбили 164 атаки супротивника по всій лінії фронту, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.

Російські сили завдали чотирьох ракетних ударів, 81 авіаційного удару та скинули 155 керованих бомб, а також здійснили понад 3500 обстрілів, включаючи 91 з реактивних систем залпового вогню.

Основні авіаудари припали на Харків, Куп’янськ, Сіверськ та Запоріжжя. У відповідь Сили оборони України завдали п’яти ударів по районах зосередження супротивника, знищивши два пункти управління.

Найзапекліші бої розгорнулися на Курахівському напрямі, де українські війська відбили 60 атак. Інтенсивні зіткнення також зафіксовано на Куп’янському, Лиманському та Покровському напрямках. На Харківській та Наддніпрянській ділянках ворог зазнав серйозних втрат, але не зміг прорвати оборону.

Українські сили продовжують активні операції у Курській області, а на Волинському та Поліському напрямах ознак підготовки наступу противника не виявлено. За добу Росія втратила понад 1300 солдатів, 57 безпілотників та 41 одиницю техніки. ЗС РФ інтенсивно атакує українських захисників на Курахівському напрямку.

На фронті вже відбулося 88 боїв, росіяни активно застосовують авіацію.

Exit mobile version