Бійці ЗСУ знищили відразу кілька одиниць техніки ЗС РФ

Українські військові продовжують щодня знищувати техніку та позиції російських окупантів.

Бійці ЗСУ знищили відразу кілька одиниць техніки ЗС РФ

Українські військові продовжують щодня знищувати техніку та позиції російських окупантів. Цього разу бійці 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади продемонстрували успішне знищення кількох одиниць ворожої техніки, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Сили оборони півдня України.

В опублікованому відео мотопіхотний батальйон показав, як професійно та злагоджено вражає техніку противника на передовій. Військові наголосили, що операції продовжуються, і вони продовжують завдавати ударів по позиціях ворога, не даючи йому змоги зміцнитися.

За останню добу російська армія зазнала значних втрат: понад 1300 військовослужбовців, а також 57 безпілотників та 41 одиницю автомобільної техніки. Ці цифри підкреслюють високу інтенсивність бойових дій та ефективність Сил оборони України у боротьбі з окупантами.

Ситуація на фронті залишається напруженою, і українські військові продовжують утримувати позиції та вести активні бойові дії. У ЗСУ пригрозили кримінальними справами за поширення фейків щодо мобілізації.

Кількість боїв зросла, ЗСУ вразили важливий об’єкт ЗС РФ.

Exit mobile version