Україна представила свою харчову продукцію на SIAL PARIS 2024

Фото На міжнародній виставці харчової промисловості «SIAL Paris 2024» Україну представляли понад 80 виробників харчової продукції.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства, передає Укрінформ.

Зазначається, що учасниками національної експозиції стали компанії-виробники харчової продукції в таких категоріях: молочна, органічна, кондитерська, бакалійна, мʼясна і рибна, овочева та фруктова тощо.

Українська компанія ТОВ «Прайм Снек» стала переможцем у номінації Dairy Products Award у межах премії SIAL Innovation Awards. Їхній продукт – хрусткі сирні кульки, визнано найкращим інноваційним продуктом у категорії молочних виробів.

У ході виставки українські компанії провели понад 1700 B2B-зустрічей з імпортерами й дистриб’юторами з Європи, США, Близького Сходу, Африки, Азії та взяли участь у події B2B & BSO event Ufood2chains. Крім того, відбулася презентація авторських поєднань українських сирів.

Як повідомлялося, з 19 по 23 жовтня 2024 р. в м. Париж (Французька Республіка) проходила Міжнародна виставка харчової промисловості «SIAL Paris 2024». Це одна з найбільших світових виставок харчової промисловості, на якій представлені новітні продукти, технології та інновації у галузі харчової промисловості.

Цього року виставка відзначила 60-ту річницю та зібрала 7500 експонентів, які представили харчову продукцію в 10 тематичних секторах. Виставку відвідали понад 8000 лідерів у галузі продовольства зі 130 країн.

Фото: Мінагро

www.ukrinform.ua

Exit mobile version