Ця річ завжди має бути в бардачку: механік порадив, як економити на ремонті авто

Механік поділився, що цією порадою можуть скористатися всі водії / фото – скріншот

Досвідчений механік поділився простою порадою, яка дасть змогу водіям уникнути непотрібного ремонту свого автомобіля та заощадити гроші. Він зазначив, що для цього достатньо витратити лише кілька доларів, повідомили в The Sun.

Механік Скотті Кілмер працює з автомобілями вже понад 55 років. Він розповів, що з метою економії тримає в бардачку свого авто блокнот.

Річ у тім, що блокнот дає змогу вести записи про хід ремонту автомобіля. Так водії завжди будуть в курсі того, чи потребує їхній транспортний засіб обслуговування.

Відео дня

Кілмер радить записувати в блокнот усі відомості про ремонт автомобіля. Особливу увагу слід приділяти заміні деталей або рідин.

“Ви навіть знатимете, скільки років акумулятору свого авто”, – наголосив механік.

Сучасні акумулятори вже не служать так довго, як раніше, заявив Кілмер. Механік попередив, що водіям пощастить, якщо вони прослужать п’ять або шість років, а їхній середній термін експлуатації становить три-п’ять років.

За словами експерта, знання того, як часто слід міняти автомобільні акумулятори, може заощадити сотні доларів. Так їх не доведеться міняти завчасно.

Частота промивання охолоджувальної рідини залежить від її типу та марки автомобіля, підкреслює Кілмер. Силікатні охолоджувальні рідини зазвичай мають зелений колір і мають промиватися кожні два-три роки.

Експерт рекомендує використовувати у своєму авто охолоджувальну рідину зі збільшеним терміном служби. Найчастіше вона має рожево-червоний відтінок і може прослужити до 160 000 км пробігу.

Блокнот потрібен для того, щоб не забути про те, коли замінювалися рідини та акумулятор. Бардачок авто є чудовим місцем для його зберігання, оскільки водій завжди матиме до нього доступ.

Інші поради механіка

Раніше УНІАН повідомляв, що механік Скотті Кілмер попередив власників бензинових і дизельних автомобілів про те, що вони часто припускаються небезпечної помилки, яка може знищити їхні транспортні засоби. Наслідком може стати дорогий ремонт.

Крім того, механік радив покласти одну корисну річ у багажник, яка допоможе уникнути неприємностей, якщо автомобіль застрягне на узбіччі. Особливо це важливо, якщо в авто спустило колесо.

www.unian.ua

Exit mobile version