Прогноз матчу Нідерланди – Франція Євро 2024

Нідерланди зустрінуться із Францією 21 червня.

Нідерланди зустрінуться із Францією 21 червня. Букмекери вже зробили свої ставки, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на ua-football.

Нідерланди почали Євро яскраво, хоча їхній перформанс не став переконливим. Франція у свою чергу розпочала турнір із перемоги над Австрією з рахунком 1:0. Підопічні Ральфа Рангніка обмежували гру Франції пресингом та солідно атакували. Виявилося дуже доречним повернення Нголо Канте. Саліба впевнено грав у захисті, незважаючи на помилки у пасах, і має залишитися у старті.

На турнірі ці команди перетнулися вчетверте. Франція перемагала по пенальті у чвертьфіналі у 1996 році, а Нідерланди двічі вигравали на груповому етапі (3:2 у 2000 році та 4:1 у 2008 році). Останнім часом Франція домінує, вигравши 7 із 8 останніх зустрічей.

Букмекери заявляють, що Франція, ймовірно, продовжить успішну серію проти Нідерландів. Проте атака Нідерландів становить реальну загрозу. Центр поля Нідерландів слабкий, що дозволить їм претендувати на перемогу. Прогнозується перемога Франції, до того ж обидві команди заб’ють із коефіцієнтом 4.40.

Вже був прогноз матчу Данія – Англія Євро-2024.