Прогноз букмекерів Євро-2024 Англія — Словаччина

Збірна Англії, незважаючи на нудну гру на груповому етапі, вийшла з першого місця і тепер зустрінеться зі Словаччиною до 1/8 фіналу.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - JUNE 26: Lukas Haraslin of Slovakia during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovakia and Romania at Frankfurt Arena on June 26, 2024 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Збірна Англії, незважаючи на нудну гру на груповому етапі, вийшла з першого місця і тепер зустрінеться зі Словаччиною до 1/8 фіналу. Завдяки вдалому жеребу ця команда отримала відносно легкого суперника у першому матчі плей-офф, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на ua-football.

Збірна Англії традиційно погано починає турніри, проте поступово набирає форму. Словацька команда показала непогану гру на груповому етапі, здобувши сенсаційну перемогу над Бельгією та зігравши внічию з Румунією.

Команда Словаччини не має травмованих гравців та готова до гри. Основна надія буде покладена на захисників команди. Букмекери вже зробили прогноз на цей матч. ТМ 2.5 – 1:0. Англійська збірна традиційно додає на стадії плей-офф великих турнірів, і, незважаючи на поточні проблеми, вони мають достатньо індивідуальної майстерності, щоб забити один гол та утримати перевагу. Мінімальна перемога Англії, але легкої прогулянки не буде.

Раніше був прогноз матчу Нідерланди – Франція Євро 2024

Exit mobile version