ЗМІ писали, що Трамп планує висунути Гейлі віцепрезиденткою. Республіканець відреагував

Фото: Дональд Трамп, кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки (Getty Images) Автор: Сергій Пишкін

Кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп заперечив інформацію щодо планів висунути Ніккі Гейлі на посаду віцепрезидента у разі своєї перемоги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Hill.

Як розповідало Axios, кампанія Трампа розглядає кандидатуру Гейлі в якості віцепрезидента у разі перемоги республіканця на виборах. Про це стверджували ознайомлені з ситуацією джерела видання. Зазначалось, що відносини між Трампом й Гейлі “прохолодні”, втім він може використати її для своєї перемоги, якщо буде засуджений.

Трамп, зі свого боку, у дописі на Truth Social, заперечив вищезгадану інформацію та побажав Гейлі успіхів.

“Кандидатура Ніккі Гейлі не розглядається на посаду віцепрезидента, але я бажаю їй успіхів!”, – написав республіканець.

Варто також нагадати, що раніше, від Республіканської партії, окрім Дональда Трампа, у перегонах брала участь й колишній посол США в Організації Об’єднаних Націй (ООН) Ніккі Гейлі, втім, вона покинула перегони ще на початку березня.

Вибори в США

Вибори президента США очікуються вже 5 листопада 2024 року. Від Республіканської партії кандидатом виступає Дональд Трамп, а від Демократичної – чинний голова Білого дому Джо Байден. В середині квітня найбільші медіа Штатів закликали чинних кандидатів на посаду президента провести дебати.

Як відзначав президент Володимир Зеленський, Україна співпрацюватиме зі Штатами, незалежно від результатів майбутніх виборів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version