У Парижі невідомі намалювали нові графіті, цього разу – щодо України і виборів

З’явилися написи французькою мовою “Французький солдат в Україні” й зображення у вигляді гробів. На інших був напис українською “Поверніть вибори українцям”.

Графіті у Парижі

Під час візиту Володимира Зеленського до Франції на вулицях Парижа з’явилися нові графіті, передає “Європейська правда” з посиланням на АР.

Невідомі нанесли трафаретні написи французькою мовою “Французький солдат в Україні” й зображення у вигляді трун. На інших був напис українською “Поверніть вибори українцям”. Ці графіті виявили у центрі столиці Франції біля парламенту і різних міністерств.

BFM TV пише, що поліція наразі не проводить розслідування, оскільки такі порушення вважають незначними і за них передбачений штраф.

  • Минулого тижня поліція арештувала трьох осіб, котрі залишили біля Ейфелевої вежі труни з написом “Французькі солдати в Україні”.
  • Торік прокуратура Парижа почала розслідування нанесення десятків зірок Давида на стінах будинків міста та передмість. Ці графіті розглядаються як антисемітські та загрозливі на тлі війни між Ізраїлем та ХАМАС.

lb.ua

Exit mobile version