У Франції вважають, що НАТО не зможе відповісти на напад Росії

У НАТО розуміють, що у разі нападу зі сходу союзники зіштовхнуться з проблемами при перекиданні важкої техніки та військ через "адміністративну тяганину".

У Франції вважають, що НАТО не зможе відповісти на напад Росії

У НАТО розуміють, що у разі нападу зі сходу союзники зіштовхнуться з проблемами при перекиданні важкої техніки та військ через “адміністративну тяганину”, повідомляє “Кірівград Кропивницький” з посиланням на Politico.

За його словами, у період холодної війни переміщати обладнання Європою було набагато легше. Тужу зазначив, що якщо Російська Федерація розпочне напад на країни Північноатлантичного Альянсу, європейським та американським військам доведеться швидко перекинутися на східний фланг. У Малі вже було зафіксовано напад на “Вагнерівців”, що може бути використане для початку конфлікту.

Проте, на практиці це ускладнюється тривалими та розрізненими адміністративними процесами, непідготовленістю інфраструктури та нестачею транспортних можливостей. Також він нагадав, що на початку 2022 року Європа зрозуміла, наскільки складно переміщувати техніку.

“У нас масштабні бюрократичні перешкоди. В Україні йде війна, але митники кажуть, що у вас немає потрібного тоннажу на вісь і вашим танкам не дозволяють перетинати кордон Німеччини”, – зазначив він.

МЗС Франції рекомендує своїм громадянам покинути Іран.

Exit mobile version