В Угорщині опозиційна партія майже зрівнялася у рейтингу з партією Орбана

Результати соціологічного опитування компанії Median показало, що 43% угорських виборців планують голосувати за правлячу партію Fidesz на чолі з прем'єр-міністром Віктором Орбаном.

В Угорщині опозиційна партія майже зрівнялася у рейтингу з партією Орбана

Результати соціологічного опитування компанії Median показало, що 43% угорських виборців планують голосувати за правлячу партію Fidesz на чолі з прем’єр-міністром Віктором Орбаном. Опозицію підтримали 39% опитаних, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Infopost.

Розрив між партіями становить лише 4%. У цьому заявлена ​​похибка дослідження становить 3,5%. Серед усіх виборців, які мають право голосу, за Fidesz готові проголосувати 30%, а за TISZA – 25%. Тим не менш, серед тих, хто має намір брати участь у виборах, Fidesz підтримують 43%, а TISZA — 36%.

Це показує, що незважаючи на невелику перевагу партії Орбана, передвиборні перегони залишаються напруженими. Дослідження проводилось із 3 по 10 вересня. До цього Орбан робив заяву про продовження своєї “миротворчої місії” у контексті російсько-української війни, маючи на увазі, що у вересні може бути якась значна подія. Орбан пропонував Україні та Росії припинити вогонь і розпочати переговори, за що зазнав критики з боку ЄС. Іспанія заблокувала покупку Угорщиною виробника поїздів Talgo через Україну.

Угорщина за темою України грає за команду противника.

Exit mobile version