Зеленський ввів санкції проти шістьох фізосіб і понад 40 юросіб із РФ, Ірану та Китаю


Зеленський ввів санкції проти шістьох фізосіб і понад 40 юросіб із РФ, Ірану та Китаю

Фото: президент Володимир Зеленський (GettyImagеs) Автор: Наталія Кава

Президент Володимир Зеленський ввів санкції проти шістьох фізичних осіб і більше ніж 40 юридичних осіб із Російської Федерації, Ірану та Китаю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Офісу президента.

Зокрема, указом №638 було запроваджено санкції проти шістьох громадян РФ, Ірану та КНР терміном на десять років. А також проти 40 юридичних осіб РФ, Ірану та КНР на той самий термін.

А указом №369 запроваджено санкції проти двох підприємств: російського ТОВ “Завод суднової світлотехніки “Маяк”, і Федерального казенного підприємства “Казанський державний казенний пороховий завод”.

Санкції проти Росії

23 серпня Сполучені Штати розширили санкції проти Росії, їх було введено проти оборонного і металургійного комплексів, а також постачання товарів подвійного призначення.

Наприкінці серпня американський Мінфін та Держдеп запровадили новий пакет санкцій. Цей пакет було спрямовано проти майже на 400 фізичних та юридичних осіб як у Росії, так і за її межами, зокрема в Азії та Європі.

Сьогодні Сполучені Штати Америки ввели санкції проти фізичних та юридичних осіб, причетних до незаконних фінансових транзакцій між Росією та КНДР.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua