Бербок про мирні переговори щодо війни: повинні гарантувати безпеку та свободу Україні

Майбутні мирні переговори мають гарантувати свободу та безпеку України, а світ не може просто чекати на початок діалогу.

Бербок про мирні переговори щодо війни: повинні гарантувати безпеку та свободу Україні

Майбутні мирні переговори мають гарантувати свободу та безпеку України, а світ не може просто чекати на початок діалогу, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на “Голос Америки“.

Бербок наголосила, що світ для України означає гарантії її незалежності та безпеки. Вона також зазначила, що не можна сидіти склавши руки, допоки війна триває, і Росія руйнує Україну.

Міністр окремо наголосила на проблемі насильницького вивезення українських дітей до Росії. За даними Києва, Росія викрала щонайменше 19 500 дітей, з яких менше 400 повернулися.

У вересні президент України Володимир Зеленський планує представити мирний план перемоги України президенту США Джо Байдену та кандидатам на пост президента. План включає п’ять пунктів та конкретні обсяги військової допомоги, які, на думку Зеленського, допоможуть змусити Росію завершити війну. Нагадаємо, Молдова може стати наступною після України.

Бербок підтримала розміщення американських ракет на території Німеччини.

Exit mobile version