Байден збирає у Німеччині лідерів країн формату “Рамштайн”

Наступне засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн" відбудеться у жовтні в Німеччині на рівні лідерів 50 країн.

Байден збирає у Німеччині лідерів країн формату "Рамштайн"

Наступне засідання Контактної групи з оборони України у форматі “Рамштайн” відбудеться у жовтні в Німеччині на рівні лідерів 50 країн, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на заяву президента США Джо Байдена на сайті Білого дому.

Джо Байден наголосив, що зустріч буде спрямована на координацію зусиль щодо підтримки України в її обороні від російської агресії. У жовтні Байден планує візит до Німеччини, де до обговорення приєднаються лідери Франції та Британії для обговорення допомоги Україні.

Формат “Рамштайн” об’єднує міністрів оборони країн, які надають військову та політичну підтримку Україні. Перша зустріч відбулася на авіабазі “Рамштайн” у Німеччині у 2022 році. Цей формат відіграє важливу роль у міжнародній солідарності та допомозі Україні у її боротьбі за територіальну цілісність та незалежність. Раніше Зеленський прибув до Німеччини на “Рамштайн”.

Аргентина стала учасницею групи “Рамштайн”.

Exit mobile version