“Шахеди” залетіли до Білорусі під час перебування у небі вертольота з Лукашенком

3 жовтня російські ударні дрони перетнули кордон з Білоруссю, коли в небі знаходився гелікоптер з Олександром Лукашенком.

"Шахеди" залетіли до Білорусі під час перебування у небі вертольота з Лукашенком

3 жовтня російські ударні дрони перетнули кордон з Білоруссю, коли в небі знаходився гелікоптер з Олександром Лукашенком, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на “Беларускі Гаюн“.

За даними моніторингових груп, близько 12:55 три дрони-камікадзе “Шахед” залетіли до Білорусі з Чернігівської області України. Два з них перетнули кордон у районі Нової Гути і рухалися у бік Гомеля, третій — у районі Лоєва, прямуючи до Хойників.

У цей момент вертоліт Лукашенка летів у бік Мікашевичів у Брестській області. Це не перший випадок, коли російські дрони опиняються у повітряному просторі Білорусі під час атак на Україну. Раніше у Білорусі вже збивали російські безпілотники.

Тієї ж ночі російська армія запустила 105 дронів по Україні, з яких ППО знищила 78, а 23 були втрачені. Один “Шахед” відлетів у бік Білорусі, і вдень 3 жовтня росіяни продовжили запускати дрони у напрямку України. Нещодавно над Кіровоградщиною збивали “шахеди”.

Росія запустила “Шахеди” по Україні, дрони летять з півночі та сходу.

Exit mobile version