ЦАХАЛ атакував штаб-квартиру розвідки “Хезболли” у Бейруті

Фото: ізраїльський військовий зі снарядом у руках (Getty Images) Автор: Едуард Ткач

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала ударів по розвідувальному штабу “Хезболли” у Бейруті. Також було атаковано інші об’єкти терористів.

Передає РБК-Україна з посиланням на офіційний канал ЦАХАЛ у Telegram.

“Винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по об’єктах терористів, які належать штаб-квартирі розвідки “Хезболли” в Бейруті, включаючи засоби збору розвідувальної інформації, командні центри та інші об’єкти терористичної інфраструктури”, – йдеться у повідомленні.

Крім того ЦАХАЛ повідомив, що за останні кілька годин їхні військово-повітряні сили завдали ударів по складах зброї “Хезболли”, і теж в районі Бейрута. Після ударів було зафіксовано вторинні вибухи, які свідчать про наявність зброї.

Ізраїльська армія підкреслила, що “Хезболла” навмисно розмістила свої командні центри і зброю під житловими в центрі Бейрута, таким чином “наражаючи на небезпеку населення цього району”.

“Крім того, винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по терористичним об’єктам “Хезболли” на півдні Лівану та в районі Бекаа, включаючи склади зброї, об’єкти терористичної інфраструктури, командний центр та пускову установку”, – додали в ЦАХАЛ.

Нагадаємо, що після ліквідації лідера “Хезболли” Хасана Насралли, командувач іранськими силами безпеки “Кудс” Ісмаїл Каані вирушив до Бейрута. Однак тиждень тому, після чергової атаки ЦАХАЛу, зв’язок із ним зник.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version