Передвиборний штаб Харріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа

Віце-президент США Камала Харріс змінила стратегію своєї передвиборчої кампанії, щоб залучити більше чоловіків та республіканців, посиливши критику Дональда Трампа.

Харріс та Трамп
Передвиборний штаб Харріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа

Віце-президент США Камала Харріс змінила стратегію своєї передвиборчої кампанії, щоб залучити більше чоловіків та республіканців, посиливши критику Дональда Трампа, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Reuters.

Стратегія скоригована на тлі стурбованості демократів, оскільки опитування показують рівні шанси Трампа та Харріс у ключових штатах. Спочатку кампанія Харріс почалася з ентузіазму і припливу коштів після того, як вона замінила Джо Байдена як кандидат.

Харріс повернулася до своєї прокурорської риторики, намагаючись продемонструвати виборцям силу, яку можна порівняти з іміджем Трампа. На мітингу в Пенсільванії вона використала висловлювання Трампа, щоб подати його як загрозу для країни.

Харріс також зустрілася з Шарламаном Та Роком для звернення до чорношкірих чоловіків та дала інтерв’ю Fox News, щоб залучити консерваторів. Опитування Reuters та Ipsos показують, що її перевага над Трампом скоротилася з 7% до 3%, а у семи ключових штатах вони йдуть на рівних. Президентські вибори відбудуться 5 листопада 2024 року. Трамп відмовився давати інтерв’ю програмі “60 хвилин”, Харріс погодилася.

Трамп і Харріс бачать у Пенсільванії головне поле битви за президентство США.