Передвиборний штаб Харріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа

Віце-президент США Камала Харріс змінила стратегію своєї передвиборчої кампанії, щоб залучити більше чоловіків та республіканців, посиливши критику Дональда Трампа.

Передвиборний штаб Харріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа

Віце-президент США Камала Харріс змінила стратегію своєї передвиборчої кампанії, щоб залучити більше чоловіків та республіканців, посиливши критику Дональда Трампа, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Reuters.

Стратегія скоригована на тлі стурбованості демократів, оскільки опитування показують рівні шанси Трампа та Харріс у ключових штатах. Спочатку кампанія Харріс почалася з ентузіазму і припливу коштів після того, як вона замінила Джо Байдена як кандидат.

Харріс повернулася до своєї прокурорської риторики, намагаючись продемонструвати виборцям силу, яку можна порівняти з іміджем Трампа. На мітингу в Пенсільванії вона використала висловлювання Трампа, щоб подати його як загрозу для країни.

Харріс також зустрілася з Шарламаном Та Роком для звернення до чорношкірих чоловіків та дала інтерв’ю Fox News, щоб залучити консерваторів. Опитування Reuters та Ipsos показують, що її перевага над Трампом скоротилася з 7% до 3%, а у семи ключових штатах вони йдуть на рівних. Президентські вибори відбудуться 5 листопада 2024 року. Трамп відмовився давати інтерв’ю програмі “60 хвилин”, Харріс погодилася.

Трамп і Харріс бачать у Пенсільванії головне поле битви за президентство США.

Exit mobile version