Трамп відмовився давати інтерв’ю програмі “60 хвилин”, Харріс погодилася, – Axios

Кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Харріс запропонували участь в інтерв'ю на програмі "60 хвилин" на каналі CBS News.

Трамп відмовився давати інтерв'ю програмі "60 хвилин", Харріс погодилася, - Axios

Кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Харріс запропонували участь в інтерв’ю на програмі “60 хвилин” на каналі CBS News. Харріс погодилася, а Трамп відмовився, хоча раніше дав попередню згоду, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Axios.

10 вересня 2024 року відбулися дебати між Трампом та Харріс. Згодом віце-президент неодноразово пропонувала провести ще один раунд дебатів, але Трамп відмовлявся, заявивши, що вже надто пізно для цього.

Інтерв’ю на “60 хвилин” могло стати останньою можливістю для обох кандидатів виступити перед широкою аудиторією за 29 днів до виборів. Представник кампанії Трампа пояснив, що обговорення велися, але інтерв’ю не було остаточно заплановано. За словами кампанії, Трамп відмовився, тому що CBS наполягали на перевірці фактів під час інтерв’ю. Камала Харріс візьме участь у шоу 7 жовтня, а запрошення Трампу залишається чинним. Опитування показало рейтинги Гарріс і Трампа у найважливішому штаті Пенсільванія.

Трамп закликав до імпічменту та суду проти Гарріс.

Exit mobile version